Valutor:
    swedish

Frakt & Spårning

Frakt Metod

Vi använder flera olika transportföretag. Beroende på din beställning kvantitet och leveransadress. Lova dig om säker sjöfart och rätt objekt. Dessa inkluderar:. FedEx, UPS och DHL

Frakt Tid

allmänt kommer det att ta 3-5 arbetsdagar för att leverera till din dörr.

Tracking

Trött på att gissa när din beställning kommer fram? Vi skickar dig spåra information när din beställning har skickats, så att du kan kontrollera dess framsteg. Det är konsumentens ansvar att säkerställa korrekt leverans / leverans detaljer ges via online-betalningssystem. Vårt företag är inte ansvarigt för reshipping order på vår bekostnad om felaktiga detaljer ges.

Har min beställning sänts ut ännu?

När din beställning har skickats, skickar vi normalt du en sändning anmälan med spårningsnummer via e-post. Alternativt, kan du logga in på ditt konto på vår hemsida, sedan hämta spårningsnummer i orderdetaljer

Måste jag betala tull och importavgifter?

Nej, lägger vi inte skatter, moms eller andra dolda avgifter. Du betalar oss vad du ser på fakturan, dvs varor delsummor kr Fraktkostnad (ej inkluderar tullar). Vänligen ta reda på så mycket du kan om din import skatt i ditt hemland innan du köper objektet. Du måste betala för importtullarna i fall som inträffat för vissa varor, eller så kan du vänligen ge oss några förslag om att, vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig!

något saknas från min beställning eller få fel vara. p Om du hittat något saknas i din beställning eller fått fel vara, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundtjänst . Vi kommer att ordna en ny leverans av din beställning och sedan så snart vi kan.

Hur ser din leveransservice arbete?

Vi förstår hur viktigt det är att få din beställning när du förväntar dig dem. I så fall använder vi säkra och snabba transportsätt för att leverera din beställning. Vi föreslår att du har dina varor levererade till ett verk-adress snarare än en hemadress som våra kurirer bara leverera mellan 09:00 till 05:00, eftersom det är signatur krävs vid mottagandet.

Vad händer om jag inte är hemma när du levererar?

Leveranserna sker via våra kontrakterade kurirer. Våra kurirer är signatur-baserade och kräver någon att vara närvarande vid leverans. Om du inte är tillgänglig, kommer ett kontaktkort lämnas och du kan ordna en lämplig leveranstid så snabbt som möjligt.